O nas

Amazona d.o.o.


Podjetje Amazona d.o.o. je družinsko podjetje, z več kot 30 letno tradicijo na področju akvaristike.

Imamo lastno proizvodnjo akvarijev in terarijev, le ti so lahko izdelani tudi po željah strank. Izdelujemo akvarije in terarije različnih velikosti in oblik, tako, da so mere lahko prilagojene potrebam živali in vašemu prostoru. Naši izdelki so visoke kakovosti, kar lahko naše stranke potrdijo.

V Kranju imamo trgovino za male živali, v katero se stranke rade vračajo. Razveselimo se vseh strank, prav poseben pečat pa nam pustijo stranke, ki so nam zveste že od naših začetkov delovanja. V ponudbi naše trgovine lahko dobite že izdelane manjše akvarije ter komplete akvarijev, prav tako pa pri nas dobite vse, kar dodatno potrebujete za zagon in vzdrževanje akvarija (tehniko, rastline, ribe, ribjo hrano ter raznovrstne pripravke za vodo). Naša ponudba obsega veliko priznanih znamk. Velik poudarek dajemo tudi slovenskim izdelkom, zato smo ponosni, da lahko pri nas najdete tudi izdelke slovenske znamke Arami.

V naši trgovini so dobrodošli obiskovalci tudi vaši hišni ljubljenčki. Zanje se pri nas dobi hrano, priboljške, igrače ter vse kar potrebujete za njihovo nego. Predvsem bogato izbiro imamo pri izdelkih za glodalce in ptice. Na voljo je velika izbira kletk, hrane, priboljškov in igrač.


Kvalitetna hrana


Naš sortiment hrane za male živali vključuje samo izdelke priznanih blagovnih znamk, ki pri proizvodnji uporabljajo izbrane sestavine. Trenutno naša zaloga obsega naslednje blagovne znamke: Natural&Delicious, Taste of the Wild, Royal Canin, Bosch, Cibau, Kudo, Gemon, Hills, Matisse, ...

Veseli smo vsakega vašega povpraševanja, na katerega se odzovemo hitro. Poskušamo ustreči vsem željam naših strank, tudi z izdelki po naročilu.


AMAZONA d.o.o.

Šuceva ulica 23
4000 Kranj
Slovenia